Wish to contribute to the project by donating? Heads up to our Patreon -> https://www.patreon.com/skylordsreborn

Jump to content
BEWARE: Multiaccounting May Cause Permabans! Read more... ×
VsamSam

problem when logging in

Recommended Posts

Untitled.thumb.png.88cfc6ed3f23ca7ac7705c05a87da8b6.png

I have a problem when logging in "connect failed" and I get every time I try to log in to the game

 

I took a photo of a user who commented the same but was not given an answer.

I would like them to help me to solve it

Edited by Kiwi
Image changed due to containing person information.
BNA_Fabio likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you provide log.txt found under Documents/BattleForge/Diag

 

Edit: Thank you for fixing the screenshot!

Edited by Astiliano

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem. I tried to launch first time, though what that was be a problem of my e-mail(mail.ru), but new account on gmail.com not working too. (I dont want two accounts, i just wanna play))

P.S. Guys, love you for this project))

P.S.S. perhaps you need my log too)

log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mavil

Quote

[INFO][PssSoundPipeline]: Loading soundpipeline bf1/sound/SoundPipeline_en.bin finished, 38471.48 seconds of music material in pipe.
[INFO][CPssPhysicalRenderer]: Got Stereo speakers!
[INFO][VisManager]: Loaded 4 different playercolors.
[INFO][VisManager]: Loaded 5 Flame Locator mappings
[INFO][VisManager]: Loaded 3 Generator and 3 Monument descriptions
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
 

@BNA_Fabio

Quote

 Version: 1
Number of Files:9604
[INFO][PssSoundPipeline]: Loading soundpipeline bf1/sound/SoundPipeline_en.bin finished, 38471.48 seconds of music material in pipe.
[INFO][CPssPhysicalRenderer]: Got Stereo speakers!
[INFO][VisManager]: Loaded 4 different playercolors.
[INFO][VisManager]: Loaded 5 Flame Locator mappings
[INFO][VisManager]: Loaded 3 Generator and 3 Monument descriptions
[WARN][UI]: Failed to load key mapping layout 'Default' from 'C:\Users\Fabio\Documents\BattleForge\keyBindings.xml'. Reason: Could not open file for read (C:\Users\Fabio\Documents\BattleForge\keyBindings.xml)
[WARN][UI]: Failed to load key mapping layout 'Default' from 'C:\Users\Fabio\Documents\BattleForge\keyBindings.xml'. Reason: Could not open file for read (C:\Users\Fabio\Documents\BattleForge\keyBindings.xml)
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
 

@Shaphx

Quote

 Version: 1
Number of Files:9604
[INFO][PssSoundPipeline]: Loading soundpipeline bf1/sound/SoundPipeline_en.bin finished, 38471.48 seconds of music material in pipe.
[INFO][CPssPhysicalRenderer]: Got Stereo speakers!
[INFO][VisManager]: Loaded 4 different playercolors.
[INFO][VisManager]: Loaded 5 Flame Locator mappings
[INFO][VisManager]: Loaded 3 Generator and 3 Monument descriptions
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
 

Also From: https://forum.skylords.eu/index.php?/topic/5835-connect-issue/

 

@Augusto

Quote

 Version: 1
Number of Files:9604
[INFO][PssSoundPipeline]: Loading soundpipeline bf1/sound/SoundPipeline_en.bin finished, 38471.48 seconds of music material in pipe.
[INFO][CPssPhysicalRenderer]: Got Stereo speakers!
[INFO][VisManager]: Loaded 4 different playercolors.
[INFO][VisManager]: Loaded 5 Flame Locator mappings
[INFO][VisManager]: Loaded 3 Generator and 3 Monument descriptions
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
 

@Mr_Turtle

Quote

 Version: 1
Number of Files:9604
[INFO][PssSoundPipeline]: Loading soundpipeline bf1/sound/SoundPipeline_en.bin finished, 38471.48 seconds of music material in pipe.
[INFO][CPssPhysicalRenderer]: Got Stereo speakers!
[INFO][VisManager]: Loaded 4 different playercolors.
[INFO][VisManager]: Loaded 5 Flame Locator mappings
[INFO][VisManager]: Loaded 3 Generator and 3 Monument descriptions
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
 

Edited by Astiliano

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Devs,

First of all thank you very much that we can enjoy this beauty of a gem again.
Appreciate the work you put in.
 

I´ve got the same issue as tabarus.
Here is my file:log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Quasimodo said:

I´ve got the same issue as tabarus.

if you sure @Quasimodo, then solution is simple :) make you password 6 characters shorter. We are searching for the root of that problem, so if you want to keep insanely long password maybe you can just wait, but no promises on that :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, Kubik said:

if you sure @Quasimodo, then solution is simple :) make you password 6 characters shorter. We are searching for the root of that problem, so if you want to keep insanely long password maybe you can just wait, but no promises on that :P

thanks for the quick answer!
tried many shorter pws but sadly it still won´t let me in.

guess i´ll have to wait until tomorrow^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Kubik said:

and did you consider that you can have different problem? :thinking:

since i had the same error report i considered it to be the same issue.
maybe it helps to know that my room mate started to play it yesterday. (he had the problem / i did not)
since the update it won´t let me log in hmmm

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Kubik said:

can you provide latest `Documents\BattleForge\Diag\_launcher_2019.03.02_?.log`

i restarted the computer and now it works (my mate changed the network and his also works now)

ok we found out that it won´t let any of us in aslong we use the same network

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.