Wish to contribute to the project by donating? Heads up to our Patreon -> https://www.patreon.com/skylordsreborn

Jump to content
BEWARE: Multiaccounting Will Cause Permabans! Read more... ×
Sign in to follow this  
Greatro

Your client has lost the connection to the server

Recommended Posts

Hello,

so I can start the game, use my password, log in, sometimes the game says that there is too many players on the server and sometimes i can log in but when i log in to the forge everytime i get the message that the client lost its connection. Maybe im doing something wrong?

@ edit. I was able to create my character in game, make a nickname and avatar.

Does anyone play? Can anyone play? Anyone able to actually enter the forge? Play? Any1 was able to start a mission or something?

problem1.jpg

problem 2.jpg

Edited by Greatro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Suther

I have same problem :/ I couldn´t wait when i try it :( But ill wait :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sooo.

After a lot of time i managed for once get into the forge without the dc. I was happy. But there was two(three) issue.

One is the game was lagging on everything. Freezing and lagging. On decks, maps, forge, everything. I wasnt able to play a map bc the game was freezing. In the end the game froze so I had to turn it off forcibly.

Second issue was me trying to summons monsters in the forge from cards.  They did, but without the images. I had a green circle where they were summoned but no visual images of the monsters.

And last nr tree issue is that after that event that occured previously i try to log in into the game again and the problem is that the game freezes at the login screen when i type my password and press enter and it says Success ! and then freezes completly. Not even getting to forge as it used to...

 

Halp Plax !

 

@edit. ok so the 3rd problem was solved with disabling the anti virus (idk why it abled itself) still i go into forge with the disconnection.

Edited by Greatro

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, Greatro said:

Sooo.

After a lot of time i managed for once get into the forge without the dc. I was happy. But there was two(three) issue.

One is the game was lagging on everything. Freezing and lagging. On decks, maps, forge, everything. I wasnt able to play a map bc the game was freezing. In the end the game froze so I had to turn it off forcibly.

Second issue was me trying to summons monsters in the forge from cards.  They did, but without the images. I had a green circle where they were summoned but no visual images of the monsters.

And last nr tree issue is that after that event that occured previously i try to log in into the game again and the problem is that the game freezes at the login screen when i type my password and press enter and it says Success ! and then freezes completly. Not even getting to forge as it used to...

 

Halp Plax !

 

@edit. ok so the 3rd problem was solved with disabling the anti virus (idk why it abled itself) still i go into forge with the disconnection.

I had the 2nd issue too. I think it was because I changed some graphics settings and it was fixed when I restarted the client.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I was actually able to overcome almost all of the issues by myself. I managed to log in into the forge without the disconnect and also all the monsters in forge did spawn correctly. with their images and stuff. I was able to summon my cards and also enemy twilight etc cards to fight and everything went smoothly. only that I have 0 gold, 0 bfp and no mails or whatever with additional points. Still the game freezes and crashes when i go into the map to pick a map/fight

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.