Wish to contribute to the project by donating? Heads up to our Patreon -> https://www.patreon.com/skylordsreborn

Jump to content
BEWARE: Multiaccounting May Cause Permabans! Read more... ×
Stilwel

Launcher started but it just stays in the background

Recommended Posts

i just started downloading the game about yesterday, and i followed the instructions to it , i runned the updater everything is going fine, downloaded the update and pressed play. the launcher dissapeared but nothing happened i thought this was just because this is the first time loading the game so i let it sit there for 2 hours and comeback and nothing comes up, so i go to the need help section and done all the stuffs , nothing works, the launcher worked but the game stayed on the background so im kinda lost here lol xD, pls help.


 

the launcher loaded

launcher.png.43443e23581ddaf1cd28a7c18d56f8ae.png

 

after pressed play

236913143_Gameinbackground.thumb.png.413555de73d10760a07b4b145ab58f19.png

Edited by Stilwel

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Stilwel said:

i just started downloading the game about yesterday, and i followed the instructions to it , i runned the updater everything is going fine, downloaded the update and pressed play. the launcher dissapeared but nothing happened i thought this was just because this is the first time loading the game so i let it sit there for 2 hours and comeback and nothing comes up, so i go to the need help section and done all the stuffs , nothing works, the launcher worked but the game stayed on the background so im kinda lost here lol xD, pls help.


 

the launcher loaded

launcher.png.43443e23581ddaf1cd28a7c18d56f8ae.png

 

after pressed play

236913143_Gameinbackground.thumb.png.413555de73d10760a07b4b145ab58f19.png

Did you try to run as admin?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Stilwel said:

yep

Have you made sure your AV isn't blocking anything and that all files are in the same folder? Also do you use a 32 bit or a 64 bit OS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Kiwi said:

Have you made sure your AV isn't blocking anything and that all files are in the same folder? Also do you use a 32 bit or a 64 bit OS?

AV i presume anti virus and yes i turned off anti virus and i think if im not mistaken lol xD its a 64 bit windows

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In your screenshot showing Task Manger, there is a service that has high Hard Disk usage.

Can you check if it's normally that high or if it's only when you run the launcher?

Additionally is that service called "Microsoft Windows System Protection" ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/24/2018 at 2:48 PM, Astiliano said:

In your screenshot showing Task Manger, there is a service that has high Hard Disk usage.

Can you check if it's normally that high or if it's only when you run the launcher?

Additionally is that service called "Microsoft Windows System Protection" ?

ei no but somehow i started the game it actually worked

 

Astiliano likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.