Jump to content

Omnilisk924

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Omnilisk924

  1. I have 2 achievements that say that as well.
  2. Guess I'll just say all the bugs I noticed here. -Couldn't open any chests on Soultree standard -The reset filter button when looking at your cards wasn't working for me.
  3. I'm not seeing the map available to download. EDIT: Nevermind, it's there now.
  4. That doesn't really sound like it's mimicking what root nexus B does, unless there's also a hidden change happening to that too? But to be honest, I don't think this will change where Sylvan gate will be in the long run. 3 root nexus get about a similar connection range for only 10 more power at an earlier tier. If there's one thing I learned about making root network defenses on Insane God Expert, is that the initial network needs to be set up quick. By the time a nature player gets T3, they'll most likely already have a system of root nexus, which would make a sylvan gate doing i
  5. Well, I only got 1 booster pack in my rewards, but we get 2 if you can complete insanity, right? 1 from insanity league's reward and 1 from Master league's?
  6. I guess mine will be to try to keep people from glitching King of the Giants at the end. It's happened to me 4-5 times, 2-3 within the last 2 weeks, and I'm getting really annoyed.
  7. Hello, Today has been a bit unusual, cause my command latency has been going wild, and I've had 2 crashes saying the connection to the server was cut. This normally happens once in a long while, but it's happened twice within an hour today, so I figured something might be up. I have a wired connection, so my internet connection is normally very stable. EDIT: And to top it off, I have trouble logging now. I click on login, and I'm getting some connect failed errors. Took 4 tries for it to work, but that's never happened to me before. _log_proxy_latest.log crashdata.mdmp
  8. I did a search for the SkylordsRebornUpdater.exe.upd file, and nothing came up. Also tried restarting the router, and nothing changed. Also reinstalled again to see if it missed anything last time, but nothing. EDIT: Well, a new update for the better. Just got back on and thought I'd give it another try, and it worked perfectly. Did all the updates without any trouble, and the game started without any issues and I logged in just as fine. Even now, the tried and true "turn it off, then turn it back on" solution works. *sigh* Consider this problem closed, and thank you fo
  9. First thing I'll say is hello, I'm new here. As for my problem, after I finished installing the game, I ran the updater and it performed a big check of updates, installed about 220ish of them, then the updater restarted itself. Now, it just stays at the checking part, never seeming to find anything for hours. It says it's PATCHER v0.11. I'm currently running it on Windows 7. There didn't seem to be any issues installing from what I saw. Have tried running the updater as an administrator and deleted the Battleforge document folder, for what its worth. Thank you for your
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use