Jump to content

Recent hotfix straight up made the game unplayable


Recommended Posts

Description: A bold title to be sure, however it's true after the first game on each login the game gets a little bit laggier each time i play a new map/mission and it scales up in 2-3 games to the point of being straight up unplayable(the screen will freeze for an increasingly long time). I played earlier at around 4-5 am and it worked buttery smooth for an hour or two, however yesterday the whole evening and today  as well after about 8 am it's been well this. I've seen/heard other people complain about lagging in the forge/menus and while that does happen to me as well, that's far less frequent, as far as i know i am the only one who has run into this. For a little over 2 years i've had 0 problems running the game aside from playing rpve and some folk spamming too many frost spells which would cause a casual 60k ping.

Reproductibility:  Just play the game as usual and it keeps on happening. 

Screenshot/Video:

image.png

Log:

_log_proxy_0.log

Edited by LittleBird
Mynoduesp likes this
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use