Wish to contribute to the project by donating? Heads up to our Patreon -> https://www.patreon.com/skylordsreborn

Jump to content
BEWARE: Multiaccounting Will Cause Permabans! Read more... ×
Sign in to follow this  
tripwire1071

Connect issue Connect issue

Recommended Posts

@Augusto

Quote

 Version: 1
Number of Files:9604
[INFO][PssSoundPipeline]: Loading soundpipeline bf1/sound/SoundPipeline_en.bin finished, 38471.48 seconds of music material in pipe.
[INFO][CPssPhysicalRenderer]: Got Stereo speakers!
[INFO][VisManager]: Loaded 4 different playercolors.
[INFO][VisManager]: Loaded 5 Flame Locator mappings
[INFO][VisManager]: Loaded 3 Generator and 3 Monument descriptions
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
 

@Mr_Turtle

Quote

 Version: 1
Number of Files:9604
[INFO][PssSoundPipeline]: Loading soundpipeline bf1/sound/SoundPipeline_en.bin finished, 38471.48 seconds of music material in pipe.
[INFO][CPssPhysicalRenderer]: Got Stereo speakers!
[INFO][VisManager]: Loaded 4 different playercolors.
[INFO][VisManager]: Loaded 5 Flame Locator mappings
[INFO][VisManager]: Loaded 3 Generator and 3 Monument descriptions
[WARN][NETWORK]: BIO_do_connect(select workaround): sslErr=0() ret=0 wsaErr=0
 

 

Same issue as this thread:

 

Please do not update this thread any longer and move to the above thread. Everyone has the same issue.

Edited by Astiliano

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.