Jump to content

FleaBagJr

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. Ok so i got it. I think it was a compressed Battleforge Folder in MY Documents.
  2. So i re downloaded everything and now launcher opens i press play and nothing happens. Its opens in Background processes but thats it.
  3. Ok thank you. ill go back and try them all agian.
  4. No good mate. any other ideas?
  5. thanks Aviator for getting back to me but yes i really installed it and really reinstalled it just for you Iv already checked that post and still cant seem to get it to work.
  6. I have posted about this before, keeps being moved to solved. All drivers are updated. i keep being told i need DX9, image 2 shows i have i believe. dont hold me too it i really have no idea.
  7. well i dont know whats going on. Any help would be great. Thanks in advance.
  8. i tried 3 times and still no good. Thanks for the effort. means a lot that you guys are still trying to help.
  9. Sorry for the late replay. I am, cant seem to find a fix.
  10. Thanks for the reply and yes i mean the Dxdisble. Oh just found out its running in 32bit not 64 and yes its 64bit OS The log you requested. [INFO][Direct3D 9]: Start Scan [INFO][Direct3D 9]: Found Adapter: NVIDIA GeForce GTX 960 [INFO][Direct3D 9]: Support Hardware vertex processing [INFO][Direct3D 9]: Support SM 3.0 [INFO][Direct3D 9]: End Scan [INFO][app]: BattleForge Final Build: 397096 (Retail branch) [INFO][app]: CPU GenuineIntel family 6, model 14 (Core) detected. [INFO][app]: CPU clock speed is ~3192 MHz. [INFO][app]: CPU has 4 cores. [INFO][app]: CPU r
  11. I know it's been created before but I can't seem to find a fix if anyone can help great. I have tried downloading DX9, the config file and reinstalling GPU Drivers.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Terms of Use