Wish to contribute to the project by donating? Heads up to our Patreon -> https://www.patreon.com/skylordsreborn

Jump to content
BEWARE: Multiaccounting May Cause Permabans! Read more... ×
Sign in to follow this  
pexxcz

1 - CLIENT LOST CONNECTION IN FORGE

Recommended Posts

LOCATION - forge

REPRODUCIBILITY - since yesterday, every time i try to login

DESCRIPTION - i login succesfuly but loading screen will appear after cca 30s, when the loading is done i end up in forge with message that client lost connection to server and it will kick me back to login screenbug.thumb.png.9285ee30e59acf19c0fcfff53af0fc39.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.
If i can provide any logs to solve that issue, let me know.

 

I did need 1-5 trys to log in (arround 6-7 UTC), after recieving the "success" message in the login window, it takes a long time, until the game loads into the screen as shown in the screenshot above, instantly showing me the same "connection lost" message

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.