Wish to contribute to the project by donating? Heads up to our Patreon -> https://www.patreon.com/skylordsreborn

Jump to content
BEWARE: Multiaccounting May Cause Permabans! Read more... ×
MrXLink

Open Stress Test - All you need to know!

Recommended Posts

When the Server is simply full, you get a according message that too many players are online and you should try later. But seems the Server, or more the Web-linked login Server has died.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Carcosa said:

the UAC.exe was detected as a Virus to me so i had to delete it. Now i cant enter into the game. Anyone with the same Problem?

 

No, but maybe you can try to change your Anti Virus program settings to ignore the UAC file

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad that the server can't support too many players… Was hype and this breaked so much my hype. I hope you can do something that change this, it's very annoying. Good job anyway and good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Carcosa said:

the UAC.exe was detected as a Virus to me so i had to delete it. Now i cant enter into the game. Anyone with the same Problem?

 

I suggest you turn off your anti virus, if windows defender still blocks it then idk. Try and redownload the patcher. UAC.exe is the file that will start the patcher and get you logged in as soon as the servers are up again! :oink:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, Kunzekalauer said:

I suggest you turn off your anti virus, if windows defender still blocks it then idk. Try and redownload the patcher. UAC.exe is the file that will start the patcher and get you logged in as soon as the servers are up again! :oink:

 

 

31 minutes ago, Eyedea said:

No, but maybe you can try to change your Anti Virus program settings to ignore the UAC file

allright, thanks guys. just made me concerned about it. guess we all wait for it. see you there!

EDIT: ok it was the HEUR/APC (Cloud) Virus. its harmless.

Edited by Carcosa
tymeon likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you find the file tho? maybe it has to be located somewhere

5 minutes ago, Extremer002 said:

my problem it´s shot me that msvcr120.dll not find anybody can help me?

Well that file doesn't exist in my Battleforge folder and it still runs. When does the problem appear and do you still have the zip/rar files for the updater as well as for the client? Maybe send a screenshot so we can help :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Christo02 said:

I have a problem it says client lost connection to server

 

1 minute ago, dhaktar said:

Same as Christo02 but i think servers ar full/down 

 

 

Just now, The_Comedian said:

Yup, got the same problem, every time i log in..

servers arent up yet, if the server would be full, it would tell you that its full, wait a bit and try again later

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is the problem with the lost connection It's already known from the dev team and it will be fixed as soon as possible. Be patient and wait for updates from the devs.

Kreative likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Extremer002 said:

my problem it´s shot me that msvcr120.dll not find anybody can help me?

I had this same problem. You need to reinstal Visual C ++ Redistributable Pack. You can find it on official MCsoft website. link here

Edited by AntChuck

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Kunzekalauer said:

Can you find the file tho? maybe it has to be located somewhere

Well that file doesn't exist in my Battleforge folder and it still runs. When does the problem appear and do you still have the zip/rar files for the updater as well as for the client? Maybe send a screenshot so we can help :)

I don´t know xD

Unbenannt.PNG

2 minutes ago, AntChuck said:

You need to reinstal Visual C ++ Redistributable Pack. You can find it on official MCsoft website. link here

mean you all? xD i have 9 of this programms xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you download the updater though? It needs to be downloaded separately and has to be unpacked in the exact same location as the client. I recommend to reinstall both the client and the updater and just use 7zip to unpack, it's quite simple.
Maybe check the troubleshooting thread as well:

And check this out!

7 minutes ago, AntChuck said:

I had this same problem. You need to reinstal Visual C ++ Redistributable Pack. You can find it on official MCsoft website. link here

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.