Wish to contribute to the project by donating? Heads up to our Patreon -> https://www.patreon.com/skylordsreborn

Jump to content
BEWARE: Multiaccounting May Cause Permabans! Read more... ×

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Updates (Discord Server)
    • Giveaways
  • Support
    • Technical Support
    • Report A Bug
  • Community
    • Suggestions
    • General Talk
    • Events and Tournaments
    • Media
    • Off-Topic
  • Gameplay
    • New Player Help and Guides
    • Deck Building and Colour Strategies
    • PvE
    • PvP
    • Cards
    • Maps
    • Marketplace
  • Recruitment

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Battle.net


Discord


Facebook


LinkedIn


Reddit


Steam


Skype


Twitter


Website URL


Other


Location


Interests

Found 8 results

  1. TastieToasty

    Help me please!

    After i started the Launcher and press Play this error occurres! It says in german: "The System cant find the file"
  2. Chimaka( ͡° ͜ʖ ͡°)

    2 - "Errorcode -1" when trying to login

    NAME: "Errorcode -1" when trying to login SEVERITY: 2 LOCATION: Login screen REPRODUCIBILITY: Always DESCRIPTION: Error appears, if you happen to enter your password or login wrongly (typo or just improper, whatever). So: steps to reproduce it are >Enter wrong password/e-mail >get the "...wait 10 seconds..." message >wait and enter proper password/e-mail >Forever "Logging in", then the Error appears with following "Disconnected" window. ADDITIONAL INFORMATION: Enter your password on the first try, either restart your client, if you happen to enter wrong one. SCREENSHOT:
  3. Hey guys, Everytime i want to start the game i get an Error "TNF:ErrorInitializingDirectXFallBack". My friend also installed like me and its running. My system: Win7 64 Bit Intel i5-2400 6 Gb Ram Nvidia Geforce 730 DirectX 11 Thanks!
  4. NAME: You can't join this lobby, the match has already started! SEVERITY: 2 LOCATION: Join Open Games (bad harvest) 95% REPRODUCIBILITY: This happened at least 4 times now. Yesterday, tried restarting. Today restarted, it worked. On the map, click on bad harvest. There's 1 or 2 list. Click on a game, then click on join game. This happens likely, when I haven't play for several hours. Then when I open skylords, it happens. DESCRIPTION: This happened today and yesterday. I saw two open games for bad harvest. There both Standard or Advanced, made by different people. Open slots usually 2 or 3. I tried refreshing it, but still the same. I'n on the US. SCREENSHOT/VIDEO: Uploaded ADDITIONAL INFORMATION: Maybe in the code, once game is started, remove it from list and refresh the list. Or im guessing its thinking the game has started, but not. So that code shouldn't show up when game is in the list that has less than 4 members. Anyways, just a thought. Thanks guys!
  5. mikihisa510

    I can't install the game

    Hi! I have a problem with instalation.I downloaded files from mediafire , and then i tried to install game on my pc but i got this comunication, i don't know what to do. Thanks for help!
  6. Firelord9032

    booster 3 - Booster opening error

    just unlocked a pack worth 450 bfp after selling some cards and i have lost the pack and it took my bfps it came up with a error not long after i tried to open it and it said (Error pack cant be opened at this time) i tried to re-log back in a few times and it still had not given me my pack or my bfps back. so i decided to look and see if it had given me my cards all ready but it had not so i tried a few more times to re-log back in and still nothing
  7. thycarlsagan

    winrar error

    when extracting the files from the BattleForge.rar i got this message
  8. Phoenix313

    Broken Forum Buttons

    I think the Buttons are supposed to be visible, but they are hidden for me. I am using an actual 64bit FireFox with enabled scripts.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.